Praktijk voor Inergratieve Psychotherapie
Neem Contact op: 06 -17263011

Bezinnings en stilteweekend

Januari_2009_bewerkt_1_3

 

OP DIT MOMENT STAAT ER GEEN (INNERLIJK KIND) WEEKEND GEPLAND

 

Innerlijk kind weekend

In dit weekend staan we stil bij de patronen die we hebben ontwikkeld in onze vroege jeugd. Veel van deze patronen zijn functioneel. Andere patronen zijn disfunctioneel.  In deze patronen komen we ons innerlijk kind dagelijks tegen.

Met veel liefde en compassie zullen we in dit weekend  kijken naar het innerlijk kind, zodat hij of zij zich in alle vrijheid kan leren bewegen en gedragen en zich niet meer belemmerd hoeft te voelen, maar juist geliefd en gekoesterd. Als het kind in ons gelukkig is, zijn wij dat ook!

Stilte

De stilte zal het belangrijkste middel zijn om tot jezelf te komen. Andere methoden die we gebruiken zijn, mindfuness, visualisaties, stiltewandeling, meditaties, een aantal creatieve vormen en muziek.

Zelfontwikkeling

Jij staat centraal in dit weekend, niets moet, alles mag. Zie het als een moment voor jezelf waarin je ook gelegenheid krijgt om jezelf te ontwikkelen.

Wil je meer weten, of wil je je inschrijven. neem dan contact op of schrijf je direct in.

locatie

De Volksabdij & Restaurant De Blauwe Pauw
O.L.V. Ter Duinenlaan 199
4641 RM OSSENDRECHT (NL)

Kosten 365, – volledig verzorgd.

 

 

 

‘Ik heb er enorm van genoten.Het was een echte verrassing. Ik denk er tot nu toe dagelijks aan en vind de stilte bij mezelf terug. Ben ook wel onder de indruk van de drukte van alledag. En gun mezelf mijn rust, zo heerlijk, mmm’.

‘Wat een heerlijke, fijne, bijzondere ervaring. Door de rust en stilte ervaar ik zoveel kracht en liefde in mezelf. Een vol programma met zoveel afwisseling.  Ik ben zeer dankbaar.’

Contact

In een ander licht
Maartje van Driel
Finsestraat 15
2912 TG Nieuwerkerk ad IJssel
Mobiel: 06 -17263011

e-mail -Maartje

Laatste berichten