Praktijk voor Inergratieve Psychotherapie
Neem Contact op: 06 -17263011

Lezing

Lezing

Miranda Vermeulen van Body & Mind studio en Maartje van Driel van ‘In een ander licht’ organiseren samen een interactieve lezing

Lezing / workshop:

‘loslaten van oude belemmerende patronen en de kracht van ontspanning’

25 september 20.00 uur – 22.00 uur

In deze lezing kan je kennis maken met hoe stress en spanning kan ontstaan door vast te houden aan oude niet functionele patronen en gewoonten. Meestal zijn deze aangeleerd in het verleden (vaak al in de vroege kinderjaren) of door (ingrijpende) dingen die zijn gebeurd in het leven. Er zal worden stilgestaan en uitgelegd hoe oude patronen, gewoonten en overtuigingen op een onbewuste manier worden vastgelegd in de hersenen en kunnen overgaan in onbewuste gedragingen. Als deze gedragingen in je leven positief werken is dat OK. Als ze belemmerend werken, kunnen ze spanning en stress opleveren. Te veel spanning en stress kan op den duur psychische, emotionele of fysieke klachten opleveren.

Tijdens de lezing wordt de relatie lichaam en geest helder uitgelegd en krijg je inzicht in hoe effectieve ontspanning en ontlading kan helpen om klachten op te lossen en te voorkomen. Er wordt een aantal methoden en oefeningen uitgelegd, die diepe ontspanning opleveren van geest en lichaam. Deze methoden zijn oa: Yoga, meditatie en TRE. Ook zullen handvatten gegeven worden om jezelf te trainen om inzichten te verkrijgen in het eigen gedrag dat (niet) stimulerend werkt.

Na deze interactieve lezing, die voor een deel uit theorie bestaat en voor een deel uit het ervaren van ontspanning, krijg je de gelegenheid om je in te schrijven voor een ‘ traject van een aantal sessies, waarin je  verschillenden methoden en technieken leert kan oefenen, waarin je je patronen kan leren herkennen en op een makkelijke manier kan leren loslaten en ontspannen. In de weken aansluitend aan de lezing zullen deze methoden in wekelijkse sessies van 1 -1 ½ uur gegeven worden door Miranda en/of Maartje. In de laatste sessies zal worden teruggekeken en gereflecteerd op wat de sessies jouw hebben opgeleverd en welke (combinatie) het beste voor jou werkt, zodat je een gerichte keuze kan maken als je dat zou willen.

Wil je meer weten over hoe stress en spanning ontstaat, hoe het in je hersenen en lichaam werkt en hoe je er door diepe ontspanning van af kan komen? Meld je dan aan voor de lezing!

 

Inschrijven:

Body & Mind studio Miranda

Miranda Vermeulen: 06 -41942617 06 of rav1@live.nl

www.facebook.com/bodyandmindstudiomiranda

 

In een ander licht :

Maartje van Driel

06-17263011 of info@ineenanderlicht.nl

www.ineenanderlicht.nl

 

Waar?

Healthclub Fitline

Govert van Wijnkade 13

3144 EE Maassluis

 

Wanneer? 25 september 2015

Kosten: €10,-

Contact

In een ander licht
Maartje van Driel
Finsestraat 15
2912 TG Nieuwerkerk ad IJssel

Maandag t/m Donderdag

Sansoma 
Dorpsstraat 26
3941 JM Doorn

(alleen op vrijdag)

Mobiel: 06 -17263011
e-mail -Maartje

info@ineenanderlicht.nl

Laatste berichten