Praktijk voor Inergratieve Psychotherapie
Neem Contact op: 06 -17263011

Familie opstellingen

Familie Opstellingen

Familie opstellingen (ook wel systemische werk) is een methode die heel goed kan werken als je je verstrikt voelt in oude patronen. Je blijft bijvoorbeeld dingen doen die je helemaal niet wilt of je doet de dingen niet die je heel graag wilt doen. Je voelt je niet vrij in je doen en laten, maar je hebt er eigenlijk geen grip op wat het nu eigenlijk precies is. Het overkomt je als het ware.
Iedereen heeft een plek in een (familie) systeem en dit systeem wordt in balans gehouden door alle personen die er in dit system voor komen. Je kan je voorstellen dat, als dit systeem om één of andere reden uit balans raakt, dat impact heeft op alle personen in dat systeem.

Familieopstellingen geven helderheid in hoe jouw leven er op dit moment uitziet. Waar sta jij in jouw systeem, is dat je juiste plek?  Welke dymamieken zijn er in jouw familie van herkomst die in jouw leven doorwerken?

Familie opstellingen geven diepe inzichten. Door de juiste ordening weer te herstellen ontstaat er een gevoel van vrijheid en diepe vrede.

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende familie opstellingen dagen in Regio Rotterdam

 

 

– Als je eenzaamheid voelt
– Als je angst voelt
– Als je het gevoel hebt dat je er niet bij hoort of uitgesloten wordt
– Als je je niet vrij voelt
– As je je doelen niet haalt
– Als je een enorm verantwoordelijkheid gevoel hebt.
Dit zijn een aantal voorbeelden en er zijn er nog veel meer.
In familieopstellingen stellen we (een deel van) je familie op en eventueel belemmerende patronen of emoties die je ervaart. Door dit in de ruimte te plaatsten krijg je zicht op de dynamiek waar in je verstrikt zit en kan je leren om op een ander manier te gaan reageren. Het is een zeer doeltreffende manier om onbewuste patronen en dynamieken op te sporen en te veranderen..

je naam (verplicht)

je adres (optioneel)

je email (verplicht)

je telefoonnummer (verplicht)

onderwerp

je bericht

Contact

In een ander licht
Maartje van Driel
Finsestraat 15
2912 TG Nieuwerkerk ad IJssel
Mobiel: 06 -17263011

e-mail -Maartje

Laatste berichten