TRE groepssessies,

Op deze pagina lees je meer over de groepssessies. Je leert wat stress is en hoe je het kan voorkomen en verminderen . Stress kent vele oorzaken en kan soms, als het langer duurt langdurige klachten veroorzaken. Onderzoek heeft uitgewezen dat 80% van de klachten waarmee mensen naar de huisarts gaan, stress gerelateerd zijn.

Hoe voorkom je stress?

Als we de de signalen van stress op tijd herkennen en ontspanning zoeken, heeft stress weinig kans. Stress is een fysiologisch proces en de signalen zijn fysiek merkbaar.  Als we deze signalen negeren, kan stress chronisch worden met alle gevolgen van dien. Ontspanning is dus tijdig nodig om klachten te voorkomen.

Wat is TRE en hoe kan je ontspannen door TRE?

TRE is een heel gemakkelijke manier om stress te te reduceren en om spanning te ontladen. Het is een lichaamseigen manier die werkt door middel van trillen. Het lichaam zoekt zelf de plek op waar de spanning zit.  Het resultaat van TRE is een diepe ontspanning en een heldere lege geest.

 

TRE- introductie workshop

Wil je op een gemakkelijke manier diepe ontspannen ervaren? Schrijf je dan in voor een TRE- introductie workshop en ervaar het zelf!

In deze workshop:

  • wat is stress
  • hoe werkt het in je hersenen
  • wat is TRE en hoe werkt het
  • TRE sessie

De eerstvolgende workshops zijn gepland op:

Capelle aan den IJssel 5 september (De workshop van 9 mei wordt verplaatst naar 5 september 2020)

Locatie: SUBUDhuis , Spoorlaan 4 in Capelle aan den IJssel

Doorn  11 november 2020

Locatie: Sansoma, Dorpstraat 26, Doorn

Kosten: € 75, –

 

Groepssessies TRE   ( voorlopig zijn er geen 4 groepssessies gepland)

Serie van 4 groepssessies

Je kunt deelnemen aan de 4 groepssessies als je nog geen ervaring hebt gehad met TRE en ook als je al eerder TRE hebt gedaan.

Je schrijft je in voor een serie van 4 sessies