6-daagse Training innerlijk kind en opstellingen

Als je behoefte hebt om jezelf beter te leren kennen en als je wilt weten wat maakt dat je de dingen doet zoals je ze doet en wat maakt dat je vast loopt in oude patronen en belemmeringen, zal je ‘jezelf’ onder ‘de loep’ moeten leggen.

Doel en inhoud 

Dit intensieve programma biedt de gelegenheid om diep naar binnen te keren en te leren wat in jouw binnenwereld speelt. Je leert beter voelen ( fysiek en emotioneel) wat dingen met je doen en voor je betekenen. Je leert andere keuzes maken, zodat je meer bij jezelf te kunnen blijven. Meer (zelf) liefde en regie is het resultaat.

In deze intensieve training krijg je theorie, methoden en ervaringsgerichte oefeningen. Je krijgt 2 opstellingen: een familie opstelling (Hellinger) en een opstelling van het verlangen (IZR, Rupert). Je leert op een ervaringsgerichte manier wat de impact is van vroegkinderlijk trauma en het ontstaan van innerlijk kind delen.

  • Familieopstellingen geven diepe inzichten in de plek die jij inneemt in jouw systeem en de impact die dat heeft op jouw leven.
  • IZR-processen (opstellingen van het verlangen/ Rupert) geven inzicht in de werking van innerlijk delen die zijn ontstaan door de impact van onze ouders en voorouders. Je bent in je vroege jaren al dingen gaan doen om je geliefd en veilig te voelen. Hoe doe je dat nu?
  • Innerlijk kind werk is een methode waarmee je met veel liefde en compassie leert kijken naar  jouw innerlijke (overlevings)delen.
  • De polyvagaal-theorie geeft inzicht in hoe het zenuwstelsel gericht is op veiligheid en hoe het ons aanstuurt als het onveilig wordt
  • TRE is een methode om de spanning uit het lichaam te ontladen en te ontspannen zodat we ons weer veilig (bij onszelf) kunnen voelen.

Voor wie?

Voor iedereen die zichzelf op een diep niveau wil leren kennen, met liefde naar zichzelf wil kijken en met meer zelfregie in het leven wil staan.

Wanneer en inhoud

 

25 september Introductie opstellingen en innerlijk kind werk 10.00-17.00 uur
10 oktober Familieopstellingen / Hellinger 10.00-17.00 uur
23 oktober IZR processen-opstellingen van het verlangen / Rupert 10.00-17.00 uur
7 november Innerlijk kind 10.00-17.00 uur
20 november Stress en het lichaam polyvagaal-therorie/ TRE 10.00-17.00 uur
4 december Integratie van het geleerde 10.00-17.00 uur
  • Kosten: 1250 euro inclusief lunch
  • Groepsgrootte max 6 personen
  • Locatie: de Hooiberg Leersum
  • Trainster: Maartje van Driel